Follow Us

:: © 2016 Boex ::

The Silence Room

We’ve all been there – crowded shops, bags of shopping and in need of a quite haven to escape to. Look no further than The Silence Room, by Alex Cochrane Architects designed for shoppers at London department store Selfridges to find peace and quiet amid the bustling emporium. Oak veneered modular benches, LED lighting and acoustic panelled walls have been used simply and effectively which we have no doubt will entice people back time and time again.

Frame and contain

How to brief an interior designer…

Colourful Mental Healthcare Fence

Hair Salon Interiors

Kybox National Trust

Working on an exciting project at the moment with the National Trust, using reclaimed containers to create a portable  mini visitor centre and toilets to replace the existing facilities down at Kynance Cove, Cornwall.

Boex ‘Cove’ wicker pendant lights

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google